Close
Ki a ketrecből

Ki a ketrecből

Ezt a dalt azoknak küldtöm, akik azon küszködnek, hogy legyenek-e őszinték, vállalják-e azt Isten és ember előtt is, hogy küzdenek egy problémával.

Pontosan tudom, milyen érzés az, amikor azt gondolod, semmi sem lehet rosszabb annál, mint ha kiderül rólad, hogy miket csinálsz. Pedig a legtöbb bűnnek addig van ez az eszméletlen nagy ereje, amíg a sötétségben van. Ahogy kihozod a világosságra, a szégyen elveszíti a lába alól a talajt és onnantól már egyre közelebb vagy a teljes szabadsághoz.

A legjobb dolog velem akkor történt, amikor kiléptem a fényre, és segítséget kértem másoktól. Megtapasztalhattam, hogy Isten kegyelme számomra is elérhető.

Mi van, ha durván őszinte leszek? Ha vállalom a kockázatot? Ha megnyitom a szívemet és hagyom, hogy beleláss? Mi van, ha leveszem az álarcomat? Próbáltam beilleszkedni, de nem akarok egy bábu lenni.

Mi van, ha leeresztem a magam köré felhúzott falakat? Ha veszek egy nagy levegőt? Ha nem vagyok tökéletes? Ha csak egy nagy zűr vagyok? Mi van, ha kivéreztetem a lelkemet és mindent odaadok amit csak tudok? Annyira elegem van már a tettetésből.

De én most kijövök a ketreceimből. Lelépek a színpadról. Elegem van a tettetésből. Bármit megadnék, hogy úgy ismerjenek, ahogy vagyok.

Mi van ha veszek egy új fegyverzetet? Ha meglendítem a kardom? Ha szembenézek a démonjaimmal, úgy ahogy még sosem azelőtt? Mi van, ha felakasztom a saját zászlómat, és végre oldalt választok? Mi van, ha tudom, így már nem veszíthetek?

Kívánom neked, hogy ki tudj jönni a ketreceidből, le tudj lépni arról a piedesztálról, amit magadnak állítottál, vagy mások tettek fel téged oda. Ne tettesd tovább. Vállald, hogy ki vagy. Légy szabad!


Hogyha szeretnéd meghallgatni az eddigi TGIF dalokat, akkor itt találod a Spotify, itt pedig a YouTube listámat. A címkére kattintva pedig előjön az összes TGIF poszt, ha egy kis bátorításra szorulsz. TGIF: Thank God It’s Friday – Hála Istennek, péntek van. Ez a rovat neve