Close
Celebek a pornó ellen – Orlando Bloom

Celebek a pornó ellen – Orlando Bloom

Orlando Bloom, a Karib tenger kalózai, A Gyűrűk ura és a Mennyei Királyság színésze is csatlakozott azokhoz a celebekhez, akik felszólaltak a pornóval szemben. Bloom mielőtt találkozott volna menyasszonyával Katy Perry-vel, rájött, hogy nem boldog a Playboy-szerű életvitelével. Mielőtt belement volna egy új kapcsolatba, hallgatott egy barátja tanácsára, és fél éven át nem feküdt le senkivel. Ez alatt az időszak alatt rájött arra, hogy a szex miatt nem volt képes barátilag viszonyulni a nőkhöz. Bloom szerint emiatt a félév miatt tudott végül minőségi kapcsolatot kialakítani Perry-vel, akivel azóta megszületett közös gyermekük .

Miközben önmegtartóztató életet élt, Bloom felfedezte a pornó negatív hatását a saját életében. A The Sunday Times-nak adott interjúban megkérdezték tőle, hogy a szexmentes időszak alatt nézett-e pornót, Bloom ragaszkodott hozzá, hogy ezen időszak alatt „semmi nem történt”.

Rengeteg statisztika van erről. Nincs olyan kölyök, aki ne nézne pornót.” – nyilatkozta a színész. „A pornónak nagyon bomlasztó hatása van a nemi életre, a libidóra. Amikor egy este alatt számtalan alkalommal lehet számtalan embert nézni, azzal hogy fog versenyre kelni partnerünk a való életben? Nagyon romboló hatásúnak tartom” – tette hozzá.

Ha olvasnál erről még tovább, ajánlom ezt a posztot a figyelmedbe. Az önkielégítés és a pornó már az előtt rombolja a párkapcsolatodat, hogy megismernéd szerelmedet.