Close
Visszaszerezzük a szabadságunkat

Visszaszerezzük a szabadságunkat

Az ember gyakran óriásnak látja a problémáit, bármivel is küzdjön. A hétvégére szeretném megosztani veletek az egyik kedvenc dalomat, ami mindig segít perspektívába helyezni a dolgokat.

Nem félünk / Jöhet éjszakai ijesztés, napközben repülhetnek a nyilak / Eleshetnek mellettünk akár tízezren is / De mi akkor is megállunk

Ha a dolog, amivel küzdesz számtalan embernek a bukását is okozta, te akkor is győztes leszel. Tudod miért?

Nem félünk / Isten ígéretétől semmi sem szakíthat el minket / Az angyalok kezükön hordoznak és megtapossuk a kígyókat / Biztonságban vagyunk szárnyai alatt / Ő a mi várunk és tőle van minden erőnk

Azért ez nem semmi támogatás, nem igaz? És akkor nem marad más hátra, mint ez:

Visszaszerezzük a szabadságunkat / A csatát már megnyertük / Fel lettünk szabadítva / Visszatértünk a halálból

Ez a mi ígéretünk. Nem kell mást tenned, csak megharcolni a csatát. Ha még mindig úgy érzed, egyedül kevés vagy ehhez, akkor a szemeiddel nézz fel. Mit látsz?

Látod már Őt? A Menny Királyát? / Minden teremtmény bajnokát? / A szeme lángoló tűz, hangja mint a mennydörgés / Fenséges hatalmával átszakítja az egeket / Fénybe öltözve látjuk, ahogy eljön / Lova villámokat szóró fényesség / Látod már Őt?

Legyen ennek a hétvégének ez a himnusza. Visszaszerezzük a szabadságunkat. Megtapossuk a kígyókat. Legyen az bármi, depresszió, szégyen, függőség. Mind a lábad alatt van!!!!

Hallgasd meg ezt a dalt, és kívánom, hogy ezek az igazságok megérintsék a legbensőbb részedet és megtudd, hogy az Úrral már győztél. Látod már?


Hogyha szeretnéd meghallgatni az eddigi TGIF dalokat, akkor itt találod a Spotify, itt pedig a YouTube listámat. A címkére kattintva pedig előjön az összes TGIF poszt, ha egy kis bátorításra szorulsz. TGIF: Thank God It’s Friday – Hála Istennek, péntek van. Ez a rovat neve