Close
Hófehér tiszta

Hófehér tiszta

Megszámlálhatatlanul sokszor akadtam ki már magamra, hogy ha egyszer elhatározok valamit, akkor miért nem tudom magam ahhoz tartani? Eldöntöm, hogy többet nem követek el egy bizonyos bűnt és aztán valamiért újra becsúszik. Ismerős esetleg neked is?

Kell hogy legyen másképp / Mint hogy mindig előre-hátra / Csináljuk a jót, a rosszat újra

Ilyenkor az ember hajlamos önostorozába menekülni, és a szégyen egyre mélyebb örvénybe is taszíthatja. Nagyon bátorító számomra a MercyMe dala. Mert az ember már rég lemondott magáról, amikor Isten még mindig kitart mellettünk, ott van velünk, ha Hozzá fordulunk.

Már ott tartasz, hogy azt mondod, neked túl késő / De hadd mutassam be neked a csodálatos kegyelmet

Azt a csodálatos kegyelmet, ami megmentett egy olyan nyomorultat is, mint én. Nem is ragozom tovább. Hallgasd meg. Remélem, téged is felbátorít ezen a hétvégén.

Nem számítanak a zúzódások / a horzsolások / a sebhelyek / az igazság akkor is az / hogy a kereszt hófehér tisztává tett / Nem számít, mennyire fáj / hogy milyen mély a seb / az igazság akkor is az, / hogy a kereszt hófehér tisztává tett


Hogyha szeretnéd meghallgatni az eddigi TGIF dalokat, akkor itt találod a Spotify, itt pedig a YouTube listámat. A címkére kattintva pedig előjön az összes TGIF poszt, ha egy kis bátorításra szorulsz. TGIF: Thank God It’s Friday – Hála Istennek, péntek van. Ez a rovat neve