Close
A Mária-sztori

A Mária-sztori

Ez volt a tavalyi évben a kedvenc és a legtöbbet hallgatott dalom. 🤗

A múlt héten a For King & Country zenekar testvérpárja, Luke és Joel a Dove keresztény zenei díjátadó elő is adta az Amen-t, és csatlakozott hozzájuk a népszerű keresztény rapper, Lacrae is.

Lecrae a rap végén mondja:

Fogságba estünk az ördög barlangjában / azt hiszem, nem kapunk elég levegőt / az ember azon agyal, hogyan tovább / Tudod mit? Én megyek és mondok egy imát

Ma reggel olvastam az alábbiakat ifjabb Rich Wilkersontól, ami nagyon szólt a szívemhez, és remélem téged is bátorítani fog:

„Lehet, hogy küzdesz és nem találod a kiutat. Lehet, hogy rejtegetsz egy függőséget, ami élve elemészt, és nem tudod, kihez fordulhatnál. Lehet, hogy összetört a szíved, és azon gondolkodsz, hogyan leszel képes folytatni. Lehet, hogy elbizonytalanodtál, hogy Isten létezik-e, vagy törődik-e veled egyáltalán. Lehet, hogy a könnyeiden át még nem látod Jézust, úgy mint a magdalai Mária.

Ő viszont lát téged. Melletted áll. Pontosan tudja, min mész keresztül. Tud a fájdalmadról és a neveden szólít téged. Fordulj oda Hozzá és ismerd fel, hogy ki Ő. Az életed soha többé nem lesz ugyanaz, mert Jézus ott van. Melletted. Lásd meg az Urat!”

Itt van a feltámadás napja, hangosan és tisztán zúgnak a harangok / a hernyóból így lesz pillangó / feltámadunk egy új életre

Mária pedig kint állt zokogva a sír mellett… hátrafordult, és meglátta Jézust, aki ott állt, de nem ismerte fel, hogy Jézus az.

Mária! – mondta neki Jézus. Az megfordult, és így szólt hozzá héberül: – Rabbuni! – ami lefordítva azt jelenti: Mesterem!

Akkor a magdalai Mária elment, és elmondta a tanítványoknak: „Láttam az Urat!”.

Ján 20:11-18

Annyira jól rímmelnek erre a tavalyi kedvenc sorai:

Megéledek. Veled. / Életet kapok. Általad. / Egy hazugságban éltem. Addig. / Míg feléledtem. Általad.

Elképesztő erő van a Názáreti Jézus Krisztusban. Ugye?

Told max hangerővel és együtt velem mondd te is, hogy eljöjjön a feltámadás. A feléledés. A gyógyulás. A szabadság.

Mondja mindenki: / Ámen. Ámen. / Mondja minden nemzet: / Ámen. Ámen.


Hogyha szeretnéd meghallgatni az eddigi TGIF dalokat, akkor itt találod a Spotify, itt pedig a YouTube listámat. A címkére kattintva pedig előjön az összes TGIF poszt, ha egy kis bátorításra szorulsz. TGIF: Thank God It’s Friday – Hála Istennek, péntek van. Ez a rovat neve