Close
Két éves az Arrivera blog!

Két éves az Arrivera blog!

Kicsit meglepődtem, hogy már ennyi idő eltelt. Ugyanakkor meg olyan érzés, mintha mindig is ezt a blogot írtam volna. Hálás vagyok Istennek, hogy az én küzdelmemet fel tudja használni arra, hogy te is higgy abban, a pornótól való szabadulás lehetséges.

Nagyon izgalmas volt ez az év is, hála Istennek sok emberhez eljutottak a posztok, és sok emberrel tudtam beszélgetni arról, hogy Isten igenis meg tudja szabadítani az embert a pornófüggésből, a kényszeres önkielégítésből. Téged is. Csak ne add fel. Jó?

Nagyon sokféle téma érdekelt titeket ebben az évben is, amiről mindjárt írok többet, de az egyik legnagyobb örömöm, hogy az az olvasóm, aki elsőként keresett meg, hogy nagyon elege van már abból, hogy nem tudja abbahagyni az önkielégítést, az elmúlt évben – immár szabadon – férjhez ment.

Egy másik lány tavaly azt mondta, felhagy az „egésszel” (a kereszténységgel), mert nem bírja tovább elhordozni a lelkiismeret furdalást, amiért nem tudja abbahagyni az önkielégítést. Idén már csillogó szemmel, hatalmas örömmel mesélt Isten kegyelméről az életében, miután változtatott pár dolgon az életmódjában.

Isten jó. Hidd el, hogy a te életedben is munkálkodik.

Kedves olvasó, aki küzdesz

Amikor két éve elindult a blog, leültem, hogy megfogalmazzam, mi az Arriverával a célom.

Ha a blogot olvasva,

  • csak egy ember is reménykedni fog abban, hogy meg fog szabadulni,
  • ha csak egy ember is elhatározza, hogy felveszi a kesztyűt és harcolni fog a pornó és az önkielégítés ellen,
  • csak egy ember is megérti, hogy a küzdelmének nem az az oka, hogy Isten őt nem szereti,
  • ha csak egy ember is rájön, hogy a szabadulás lehet folyamat is,

akkor ez az egész BŐVEN MEGÉR MINDEN ERŐFESZÍTÉST.

Szeretném, ha tudnád, hogy te vagy az oka, aki miatt írom ezt a blogot. Ha csak te egyedül olvasnád, akkor is írnám tovább. Mert értékes vagy. Nem vagy reménytelen eset. Ez egy hosszú harc, de a saját példámból is látom, igenis lehet győzni!!! Arrivera. Azt jelenti, sikerülni fog.

Ajánló a nyárra

Gondoltam ide teszek néhány olyan bejegyzést, amiket én nagyon szerettem megírni az elmúlt évben, és nekem is nagyon sokat adtak.

A bűntudat és a szégyen közötti különbségVan jófajta és rosszfajta szégyen. Te melyiket érzed?

Ezeket lehet elrontani, amikor segítséget kérsz A segítségkérésben ugyanis vannak dolgok, amikre oda kell figyelni, hogy működjön. 

Mit mond a Biblia? Bűn az önkielégítés?Mi van akkor, ha az önkielégítés nem kötődik pornófogyasztáshoz vagy szexuális fantáziáláshoz? Beszél-e a Biblia a maszturbációról? 

Ugyanazokat a köröket futod?Ha úgy érzed, hogy körbe-körbe haladsz és nem leled a kiutat

Megbocsátás – elengedhetetlen a szabadsághoz, hogy az ember le tudja győzni a belső démonjait, úrrá tudjon lenni a kényszercselekvésein és végül eljusson a szabadságig. 

A legnépszerűbb posztok

És akkor zárásul nézzük a Toplistát.

Ebben a második évben is született 38 poszt, ezekből a következőek voltak a legolvasottabbak:

Így támadja a pornó a gyerekedet 2022-ben: gyakorlati tanácsok szülőknek

10 dolog, amiről a romantikus filmek hazudnak

A pásztorgyerek szindróma

Ezt csináld, ha megint önkielégítettél

12 dolog, amiben a pornó hazudik a szexről

Mit lehet tudni rólam?

Mikor vagy szabad a pornótól?

Néha írok nem csak a blog témájában, azzal a nem titkolt céllal, hogy azokkal a posztokkal még többen találjanak az Arrivera blogra olyanok is, akik eddig azt hitték, számukra nincs remény. Ha tudjátok, ajánljátok ezeket a „kommerszebb” bejegyzéseket másoknak, mert sosem tudhatod, a barátod nem-e küzd ezen a területen és azzal a linkkel nem e mentőövet dobsz neki.

Köszönjük minden Segítőnek a támogatását.