Close

2020 az Arrivera Blogon

2020 nekem nem csak a Covid-ról szólt. Egy régi, belső noszogatásnak engedtem azzal, hogy elindult ez a blog. Minden hibájával és tökéletlenségével együtt is azt érzem, van értelme. Hála a visszajelzéseknek és annak, hogy újra és újra visszajártok.

Izgalmas utazás volt már ez az öt hónap is, ami alatt 73 poszt született. Lehet grafomán vagyok? 😅 Majd megpróbálok 2021-ben jobban odafigyelni a minőségre. Egyszerűen csak annyi mindent akartam egyszerre elmondani, hogy csak úgy dőlt belőlem a betű. #bocsi

Nagyon köszi, hogy itt vagytok és hálás vagyok a sok pozitív visszajelzésnek, amit tőletek kaptam.

Adja Isten, hogy a vezetése szerint 2021-ben olyan témákkal tudjak majd foglalkozni, ami praktikus segítséget nyújt nektek a hívő életben, hogyan tudtok egyre jobban hasonlítani Jézusra. Meg amúgy én is. 😅

Igyekezni fogok, hogy 2021-ben olyan posztok szülessenek, amik megmutatják, mennyire hűséges Istenünk van, aki azért jött, hogy „meggyógyítsa a megtört szívűeket és szabadulást hirdessen a foglyoknak”. Teljes szívből hiszem, hogy ez a bizonyos názáretben elhangzott programbeszéd a mai nap is épp ugyanúgy igaz, mint 2000 évvel ezelőtt. 🙌

Adjon Isten kegyelmet, hogy ez az üzenet jöjjön át neked az arrivera.hu oldalról, mert igazából ez a célom. Hogy Jézus Krisztust a maga valóságában lásd.

Én is Neki vagyok hálás, mert mindenem Tőle van.

2020 legolvasottabb bejegyzései:

Ha van pár perced a hétvégén olvasni, ezek szerintem sem sikerültek rosszul. 😉

  1. Szűzként az árral szemben – Ez az én sztorim arról, milyen megélni szűzként azt, hogy a szüzesség a világ szemében nem érték, és néha mennyire nehéz az árral szembe menni. (Zárójeles megjegyzés: ez a poszt semmiképpen (!) sem azt jelenti, hogy ha valakit már elsodort az ár, annak minden elveszett, vagy az kevésbé értékes hívő lenne.)
  2. Abbahagyjam? – Praktikus segítséget ad ahhoz, hogy eldöntsd, abba kéne-e hagynod a pornónézést, önkielégítést. Külön ajánlom az újév kezdéséhez.
  3. Amikor a gyerek először lát pornót – Nagyon fontos momentum egy gyerek életében, hogyan reagálnak a szülei arra, hogy pornót nézett. Meghatározhatja azt, hogy a jövőben kialakul-e nála függőség.
  4. Így beszélgess gyermekeddel a szexualitásról – Ez egy praktikus cikk arról, hogyan tudod felkészíteni a gyermekedet, hogy készen álljon mindarra a támadásra, ami érni fogja az életben a szexualitás területén. Jelenlegi és jövőbeli szülőknek is.
  5. Mit mond a Biblia a pornóról – Azt hiszem, ezt nem kell túlmagyarázni. Pont arról szól, ami a címében van. 😀
  6. Hogyan tudsz szabad lenni? – Ez az első posztom a blogon, igazából az ars poeticám van benne megfogalmazva, hogy mi az út a szabadsághoz.
  7. Az ólálkodó magány – Ez is egy személyes sztorim volt, arról írtam, hogy a magány sokszor vissza akar lökni a korábbi mocsokba. De nem hagyjuk!
  8. Merni vagy nem merni? – Az arrivera.hu első vendégposztja, Fenyvesi Eszter arra bátorított benne, hogy merj segítséget kérni. Én sem tudtam volna jobban megmondani.
  9. Lányok is néznek pornót – Ez az, ami miatt elkezdtem a blogot. Mert a legtöbb lány azt hiszi, hogy csak ő küzd egyedül. Ez hazugság. Nem vagy egyedül. És magad mögött tudod hagyni, ha eldöntöd, hogy felveszed a kesztyűt.
  10. A házasság nem oldja meg az önkielégítést? – Az arrivera.hu második vendégposztja. Elképesztően jól összefoglalja, miért ne a házasságtól reméld a probléma megoldását. Pucold ki már előtte.

Boldog 2021-es évet kívánok neked. Hozza el számodra a teljes szabadságot, de legfőképpen hozzon megújulást az Istenbe vetett bizalmadban, hogy érezd és lásd meg, hogy Ő jó!